Messa er i gang

Omlag 100 betalende var innom på åpningsdagen da årets bil, båt og fritids-messe i Alcoa Miljøpark åpnet fredag kl. 17. Arrangementet vil pågå hele helga, og FIL håper på god oppslutning.

2016-03-04
Olav Hoel

– Dette er helt kjempe. Vi får faktisk veldig mye skryt fra utstillerne. Det er blant annet første gang Vanse Mølle er med, og de sa at her vil de være med til neste år også, og synes dette er en profesjonell messe, sier daglig leder i FIL, Hans Kristian "Kissan" Eilertsen.

Årets messe arrangeres for andre året på rad, og det er som nevnt 17 utstillere, og sjefen for det hele er stolt over hva klubben har fått til.

– Den skryten vi får for dette gjør meg stolt, og det er rørende. Det er tross alt andre året vi gjør dette. Selvsagt dukker det også opp problemer underveis og folk som er sure for et eller annet, men alt i alt er tilbakemeldingene gode, sier Kissan.

Av erfaring er lørdagen den best besøkte dagen på messa, men har likevel lagt seg på et nøkternt budsjett.

– I fjor tror jeg det i alt var 900 betalende. Nå kommer alle under 16 år gratis inn og det er i tillegg gitt ut en del fribilletter. På budsjett satte jeg opp 150 betalende på fredag og 200 på søndagen. Så lurer jeg på om ikke det var rundt 400 jeg satte opp på lørdagen, som pleier å være den store dagen. I fjor hadde langt over 500 innom bare denne dagen, og kommer det så mange i år er vi kjempefornøyde, sier Kissan.

Riggingen til helgens arrangement startet torsdag morgen, og de siste utstillerne meldte seg på kort tid før de gikk igang. Blant utstillerne på årets messe er Reime & Lode med bobilene, Sunde reparasjon og vedlikehold, Vanse Mølle,
NorgesGjerde, Vindex, Monter, Farsund Båt og Motor, Marin Elektro, Hageland Farsund, Byggvell, Gudan, Sørport, Ytterdahl, Bjørndal vedlikehold/BoligPartner, Bavaria og Kjell Ore. Stemningen virket å bare god i messeområdet på åpningsdagen.

– Det er vanskelig for oss å måle effekten av standet på messa, men vi får vist oss frem og knyttet kontakter. I løpet av den første timen solgte vi en hytte, noe som var en kjempestart, sier Rune Stenberg, daglig leder i Bjørndal Vedlikehold.

Både Bavaria og Kjell Ore stiller ut biler på messa. Sistnevnte har blant annet med seg den nyeste Toyota Prius fjerde generasjon.

– Denne bilen fikk vi inn bare for noen dager siden og skal lanseres i neste uke, så det blir en førpremiere her. Det er en mer dynamisk hybridbil og ligger på 287.000 kroner hos oss. Ellers har vi med oss ni biler hit, sier daglig leder Øyvind Ore.

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket