"Verdens raskeste klubbhus"

Det er bare å sette av helgen 8.-10. april. Da skal FIL å bygge nytt klubbhus i Alcoa Miljøpark på rekordtid. Klarer vi enda en rekord i «Rekordparken»?

2016-01-09
FarsundIL

FIL flyttet som kjent ut av klubbhuset i Kjørestad i slutten av oktober 2014, og idrettslaget har siden da holdt til i Alcoa-hallen. Nå skal det bygges nytt klubbhus i Alcoa Miljøpark.

Bygget skal plasseres i området mellom fotballbanen mot barnehagen. Klubbhuset skal være et samlingspunkt for medlemmer, aktive, trenere, ledere og foresatte, og skal inneholde kontor, møterom, kjøkken/kiosk, stort møterom, som også kan brukes som kafe, samt toaletter og lager.

Verdensrekordhelg

Selv om noe av grunnarbeidene må gjøres på forhånd, baserer rekordforsøket seg i utgangspunktet på dugnadsarbeid blant klubbens medlemmer og lokale håndverkere til en intensiv bygging i helga 8. til 10. april. I tillegg planlegges det å lage en ramme rundt arrangementet blant annet mattelt og eksponering av de ulike firmaene som bidrar.

-Målet er å få et tett bygg med vinduer og dører i løpet av denne helga. Skulle vi ikke lykkes i å komme helt i mål, så er det ingen katastrofe, men de lokale håndverkerne vi samarbeider med har tatt utfordringen. Vi skal uansett lage en stor happening ut av dette, slik at folk får lyst til å være med og bidra, sier leder av hovedstyret, Ståle Johannessen.

 -Vi kobler bygging til vårt 100-års jubileum og bygget blir alle de som bidrar sin 100-årsgave til FIL. Vi har fått svært positive tilbakemeldinger fra både medlemmer, næringsliv, kommune og andre på ideen og våre planer, og mange selskaper og privatpersoner vil bidra både gjennom gaver og dugnad.

 -Det er vel egentlig bare til å krysse ut denne helga i kalenderen, for dette er nok noe man ikke ønsker å gå glipp av.

Meld deg på til å være med å bygge her: Verdens raskeste klubbhus

Finansiering.png

Dugnad.png

Gaver.png