Flying start på den store dugnadshelga!

For en dugnadsdag i rekordparken! Vi er mektig imponert over kunnskapen, innsatsen og humøret til alle - både profesjonelle og amatører. Tusen takk for en super dag!

2016-04-08
Ståle Johannessen

Her følger noen bilder fra første dugnadsdag i rekordhelga. Over 20 snekkere var innom i løpet av dagen. Flertallet arbeidet en 12 timers dag. Snekkere fra Naust Bygg, Hansen Bygg, Bjørndal Vedlikehold, Vanse Bygg og Odin Ytterdahl var og hjalp til. I tillegg var Roger fra Farsund Kran og Transport der med kranbil. I tillegg stilte FIL med jevnt 10- 15 håndlangere hele dagen.

Ved abeidsdagens slutt var bygget allerede tett! Vegger var reist, taket lagt på og alt var platet. En utrolig jobb!

Vi startet ut kl 07:00 med en kort gjennomgang av dagens oppgaver og fordeling av disse. Etter 9-kaffe og ferske boller fra Langemyr, ble det arbeidet frem til lunsj kl 12:00 og videre frem til 15:00.  Da var det middag - deilig curry-gryte fra Rederiet Hotell. Dagen ble avsluttet rundt 19:00 med grillmat fra Coop Extra.

Det ble en utrolig fin dag med mye godt humør, stor innsatsvilje og godt samarbeid både mellom de ulike firmane og mellom proffer og amatører.

Finansiering.png

Dugnad.png

Gaver.png