Tett bygg og fantastisk stemning

Nok en super dugnadsdag i Miljøparken. Fantastisk innsats fra alle fremmøtte og kjempestemning hele dagen. Tett bygg, langt på vei utvendig og godt i gang inne. TUSEN TAKK til alle for en utrolig dag!

2016-04-09
Ståle Johannessen

Her er bilder fra andre dugnadsdag i rekordhelga. Over 30 håndverkere var innom i løpet av dagen. Flertallet arbeidet nok en 12 timers dag. Snekkere fra Arnfinn Johnsen AS, Naust Bygg, Hansen Bygg, Bjørndal Vedlikehold og Odin Ytterdahl var og hjalp til. I tillegg var Roger fra Farsund Kran og Transport der med kranbil. FIL stilte med jevnt 15-20 håndlangere hele dagen.

Ved abeidsdagens slutt var bygget tett med alle vinduer på plass! Vi er godt i gang med kledningen ute og taket er lektet klart til takplater. Inne er vi i gang med å sette opp duk på veggen og støtte vegger er bygget.

Vi startet ut kl 07:00 med en kort fordeling av dagens oppgaver. Etter 9-kaffe og ferske boller fra Langemyr, ble det arbeidet frem til lunsj kl 12:00 og videre frem til 15:00.  Da var det helstekt gris stekt og tilberedt av Tom Erik Tørresvold servert med potetsalat fra Farsund Fjordhotell. Dagen ble avsluttet rundt 19:00.

Det ble en utrolig flott dag med strålende sol, mye godt humør, stor innsatsvilje og igjen et godt samarbeid både mellom de ulike firmane og mellom proffer og amatører.

Finansiering.png

Dugnad.png

Gaver.png