Mål og visjon

Formål:

Farsund Idrettslag skal være en åpen og demokratisk organisasjon der formålet er å drive idrett organisert i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. Alle idrettslige aktiviteter skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap og ærlighet. Idrettslaget er selveiende og frittstående med utelukkende personlige medlemmer.

Visjon / verdigrunnlag

FILs motto er ”FIL for alle – alle for FIL”.

Vår overordnede målsetning er å gi flest mulig barn og unge et godt idrettstilbud og at de forblir medlemmer av idrettslaget lengst mulig.

For å oppnå vår visjon må vi skape trygge sosiale rammer for hvert enkelt medlem og et sportslig tilbud tilpasset hver enkelt sine evner og ferdighetsnivå. Vi skal skape gode fellesskap med respekt for enkeltindivider som også forplikter den enkelte i forholdet til fellesskapet.

Verdigrunnlag

Farsund Idrettslags verdigrunnlag er basert på 3 grunnleggende verdier: glede, fellesskap og respekt.


Glede

FIL skal forbindes med idrettsglede. Det skal være gøy å trene og konkurrere. Vi skal skape trygge, stabile og forutsigbare rammer der våre medlemmer kan utøve sin idrett med sine ferdigheter uten fare for å føle seg mindreverdig eller å ha mislykkes.

FIL skal gjennom kompetente ledere og trenere skape sunne, morsomme og utfordrende trenings- og konkurransemiljøer for alle i laget og gi den enkelte mulighet for individuell sportslig og sosial utvikling.


Fellesskap

FIL skal forbindes med fellesskap og samhold. FIL skal være inkluderende og behandle alle med likeverd og respekt. Vi skal skape sosiale og sportslige rammer der våre utøvere står sammen om sine prestasjoner og som ser og støtter den enkelte i felleskapet.

Alle FIL-medlemmer skal føle identitet til klubben og skal føle det naturlig å yte en personlig innsats både idrettslig og sosialt, men også gjennom å utføre arbeidsoppgaver for klubben basert på dugnad og frivillighet.


Respekt

FIL skal forbindes med respekt og ærlighet. FIL-medlemmer skal respektere hverandre, sine motstandere, dommere og de lover, regler og retningslinjer som er gitt av både idrettsorganisasjonene, klubben og trenere.

FIL-medlemmer skal være til å stole på, både i forholdet med sine trenere/ledere og sine lagkamerater. Det forventes at enhver som bærer FIL-drakta skal utøve "Fair play" i enhver situasjon.

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket